به گزارش «پایگاه اطلاع رسانی دفتر هیئت دولت» علی بهادری جهرمی روز سه شنبه 22 فروردین 1402، در گفت وگوی تلویزیونی، از خداحافظی رئیس سازمان برنامه و بودجه و وزیر جهادکشاورزی با کابینه سیزدهم و نیز تغییر مدیرعامل صندوق نوآوری و شکوفایی خبر داد.
وی درباره جزییات تغییرات ایجاد شده در کابینه دولت سیزدهم عنوان کرد: برنامه دولت از آغاز فعالیت این بوده که مدیران مستمر مورد ارزیابی قرار گیرند و این در پیام نوروزی رئیس جمهور هم مورد تأکید قرار گرفت. در این زمینه امروز سه تغییر در مجموعه کلان اعلام عمومی می شود.
سخنگوی دولت اظهار داشت: نخستین تغییر مربوط به سازمان برنامه و بودجه است؛ آقای داود منظور که رئیس سازمان امور مالیاتی کشور بود، به عنوان رئیس جدید سازمان برنامه و بودجه جایگزین سیدمسعود میرکاظمی شد.
بهادری جهرمی با بیان اینکه دومین تغییر مربوط به حوزه وزارت جهاد کشاورزی است، گفت: سال گذشته با توجه به شرایط جهانی در حوزه امنیت غذایی و مشکلاتی که در سطح جهان رخ داد، الحمدلله با مدیریت آقای ساداتی نژاد وزیر جهادکشاورزی، کشور از این ناحیه دچار مشکل نشد اما با توجه به تورم جهانی و افزایش قیمت کالاها در جهان، تصمیم بر این شد که در این حوزه نیز جابه جایی صورت گیرد.
وی ادامه داد: به این ترتیب، آقای سید محمد آقا میری رئیس کنونی نظام دامپزشکی به عنوان سرپرست وزارت جهادکشاورزی منصوب می شود.
سخنگوی دولت اضافه کرد: تغییر سوم مربوط به حوزه صندوق نوآوری و شکوفایی کشور است و آقای محمدصادق خیاطیان رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک ریاست جمهوری به عنوان مدیرعامل جدید این صندوق معرفی می شود.